Dierenhotel Knuffelhof: de gedragstherapie die uw hond verdient

Uw hond is uw oogappel. Toch kan het zijn dat uw beste vriend gedrag stelt dat het samenleven bemoeilijkt. Eén ding staat vast: bij een dier kan er geen sprake zijn van slechte bedoelingen. Dierenhotel Knuffelhof pakt dit lastige gedrag aan bij de wortel, zo bieden we een blijvende en fundamentele oplossing. U geniet snel weer van die unieke band tussen mens en dier.

Meest voorkomende gedragsproblemen

Onze expertise biedt een antwoord op een breed spectrum van probleemgedrag. De meest voorkomende problemen sommen we hier even op:

  • agressie tegenover mensen en/of honden

  • uitvallen aan de lijn

  • overmatig blaffen

  • angst

  • vernielzucht

  • zindelijkheidsproblemen

  • niet alleen kunnen blijven

  • trekken aan de lijn.

Grondige gedragsevaluatie voor een efficiënte aanpak

Om de problemen aan te pakken moeten we eerst inzicht krijgen in wat er aan de hand is met uw hond. Van nature is een hond leergierig en flexibel, probleemgedrag is atypisch en weegt op het welbevinden van uw dier.

We gaan gericht op zoek naar de oorzaak en geven tips om die weg te nemen. Het moeilijke gedrag neemt zo alvast niet meer toe. Dit doen we door te luisteren naar uw verhaal en de hond te observeren. Onze ervaring zorgt ervoor dat we snel de oorzaak van het lastige gedrag achterhalen.

Dierenhotel Knuffelhof: trainingsschema’s op maat van uw hond

We moeten uw hond opnieuw bij de les krijgen, letterlijk en figuurlijk. Dit doen we met behulp van individueel uitgewerkte trainingsschema’s waarmee u en uw hond aan de slag kunnen gaan.

Iedere hond is anders. We houden rekening met de persoonlijkheid van elk individueel dier. We evalueren regelmatig de vooruitgang en sturen bij waar nodig. Zo houden we steeds onze vinger aan de pols en doorlopen we een doelgericht behandelingstraject. Op het einde van de rit hebt u, opnieuw of voor het eerst, het gezinslid waarmee u zoveel plezier en warmte kunt delen.

Doe uw hond en uzelf een plezier en zoek professionele gedragstherapie bij Dierenhotel Knuffelhof. Uw hond zal u er blijvend dankbaar voor zijn.

Contacteer ons via deze website!

Enkele foto's

Knuffelhof - Knuffelhof - Gedragstherapie voor honden
press to zoom
Knuffelhof - Knuffelhof - Gedragstherapie voor honden
press to zoom
1/1

Knuffelhof

Professionele begeleiding bij het opvoeden/trainen of bij probleemgedrag van uw hond of puppy. 15 jaar professionele ervaring.