Happy Dog, Happy Cat en loopbanden: alleen het beste voor uw huisdier!

Dierenhotel Knuffelhof is verdeler van de gerenommeerde dierenvoeding van Happy Dog en Happy Cat. We geven uw huisdier graag alle bestanddelen om opgewekt en gezond door het leven te gaan.

Zo’n gezond eetpatroon geeft het beste resultaat in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. Onze loopbanden voor honden verzekeren uw dier van een doeltreffende workout zonder dat u zelf de deur uit moet.

Happy Dog, Happy Cat: gezonde diervoeding voor fijnproevers

Bij Dierenhotel Knuffelhof geven we om dieren. Daarom verkopen we alleen producten waarvan we weten dat ze uw dier de allerbeste bouwstenen geven om te groeien en gezond te blijven.

Al drie generaties verzekert Happy Dog en Happy Cat u van hoogwaardige diervoeding in een uiterst divers assortiment. Al deze voeding wordt zorgvuldig samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo krijgt uw huisdier de gepaste voeding bij elke fase van zijn leven en eet het zijn kostje met veel smaak dankbaar op.

Een puppy of kitten heeft nu eenmaal andere noden dan een volwassen exemplaar. Ook bij dieren kunnen smaken sterk verschillen. Met Happy Dog en Happy Cat schotelt u uw lieveling iedere dag een menu voor om van te likkebaarden.

Onze loopbanden brengen uw hond in topconditie

Heeft uw hond nood aan een betere spierontwikkeling? Laat hem power trainen op onze loopbanden en u ziet al gauw resultaat. Vetreductie? Enkele stevige hardloopsessies en de kilo’s vliegen eraf.

Een loopband wordt ook vaak gebruikt bij revalidatie. Met regelmatige en doordachte loopoefeningen herstelt uw hond aanzienlijk sneller. Daar werken we graag aan mee. Dierenhotel Knuffelhof biedt u en uw hond deskundige begeleiding bij het gebruik van een loopband. Zo benut u dit toestel optimaal en weet u zeker dat het doel zo snel mogelijk wordt bereikt.

In Dierenhotel Knuffelhof kiest uw huisdier zelf

Laat uw huisdieren zelf proeven van onze Happy Dog- of Happy Cat-gerechten of een loopband uitproberen. We doen het voor hen! Contacteer ons voor verdere informatie of spring gewoon eens binnen in de winkel

Dierenhotel
Dierenhotel
press to zoom
Happy-Dog
Happy-Dog
press to zoom
logo_happycat
logo_happycat
press to zoom
1/3

Knuffelhof

Verdeler Happy Cat &Happy Dog : uw huisdier in topconditie.